Nästa artikel
Besked om Cabby 21/1
NYHETER

Besked om Cabby 21/1

Publicerad 14 januari 2015 (uppdaterad 12 januari 2016)
Många väntade med spänning på dagens besked om Cabbys framtid men vi får vänta ytterligare en vecka innan rätten tagit ställning.
Förhandlingarna avslutades klockan 15 men något besked kom inte. Först nästa onsdag kommer rätten att meddela sitt beslut säger avdelningen vid vår telefonkontakt strax efter klockan tre då mötet avslutades. Trots det förekommer uppgifter i pressen om att en uppgörelse har träffats.

Det har varit ett turbulent 2014 för Cabby. Efter de inledande expansionsplanerna som kom på skam har det diskuterats fastighetsförsäljningar, kapitaltillskott, konkurs, rekonstruktion, ny ägare som hoppade av och dagens ackordsförhandling i rätten.

Villkoren för de leverantörer som inte fått betalt är tuffa. Ni får en fjärdedel av det vi är skyldiga och vi ska ha ett år på oss att betala krävde rekonstruktören. Alternativet är kanske ännu sämre och svårare att överblicka men en fjärdedel är trots allt mer än inget.

I de relaterade artiklarna har vi följt historian från dess början till dagens beslut. Bläddra igenom historiken och fräscha upp minnet om vad som hänt!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.