När campingplatsen ser ut så här kan det vara gott att krypa in i husbilsvärmen

Nästa artikel
Pryltips för regniga dagar
PRYLAR

Pryltips för regniga dagar

Publicerad 3 juli 2014 (uppdaterad 3 juli 2014)

När campingplatsen ser ut så här kan det vara gott att krypa in i husbilsvärmen

De senaste veckorna har inte sommaren visat sig från sin bästa sida. Dags att förgylla tillvaron med lite prylar?

Vi börjar med några böcker. Två kokböcker för att glädja oss med mellan skurarna, dels gormetboken Glöd för grillfantaster och sedan sommarmatsboken Semester. För när du vevat ut markisen eller fått upp förtältet så kan du stå någorlunda regnfritt och laga till den där riktigt somriga maten som får det värsta oväder att blekna när dofterna sprider sig. Annars får du ta fram tidningen Husbil&Husvagn och njuta av våra somriga artiklar en stund igen. I shopen beställer du tidigare nummer ifall du har missat något.

Fungerar inte det kanske du kryper in i värmen och slår på TV:n. Dual kom nyligen med en ny prisbelönad modell som bjuder på extraordinärt ljud. Sätt i dvd:n i den integrerade spelaren och njut av favoritfilmen. Se dock till att du har några på lager om du inte vill se om samma film hela tiden.

Vill du inte njuta av ljudet från TV:n kan du koppla in en trådlös högtalare till din smartphone. Varför inte denna som vi skrev om nyligen?

Mellan skurarna kan du leta dig ut för att finna motiv som bilden ovan. Kolla in någon smidig mångsidig kamera som denna prisade Fujifilm Finepix S1. Med den kan du få till betydligt bättre och mer mångsidiga bilder än vad telefonen förmår och varför inte skicka in dina bästa och dråpligaste bilder till oss. Maila dem på brev@husbilhusvagn.se.

Duger inte det här får du skaffa dig ett lämpligt paraply för alternativet att ge upp i jakten på sommaren har ingen plats i vårt medvetande. För som texten på detta säger, A wet day in the motorhome is better than a good day at work. Bjud i stället in grannen på den nylagade maten efter en skön bokstund, bjud på något gott att dricka och bara njut. Varför inte ta fram den specialanpassade muggen beroende på om du huserar i husbil eller husvagn.

Kläderna fixar du till med en steamer, något som är nytt för säsongen. Enklast förklarar vi det med ett handhållet strykjärn. Läs mer om denna smidiga pryl.

Tja, det är bara att gilla läget för sommaren handlar om att koppla av och njuta av livet. På hemsidan hittar du massor med evenemang och restips som kanske kan passa dig både geografiskt och tidsmässigt. För visst är det så att det håller uppe ibland även där du är? Själv tycker jag att det verkar som ett regnmoln har bestämt sig för att följa just mig de senaste veckorna. Jag får helt enkelt njuta av mina minnen från i våras när jag åkte efter Mosel som jag bloggade om.

Men jag hoppas i varje fall att du slipper följa Fredricks exempel med gummibåt vid grillen. För någon gummibåt har vi inte skrivit om. Bara en vanlig hopfällbar båt.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.