Nästa artikel
Wingamm satsar på garage och säkerhet
NYTT 2025

Wingamm satsar på garage och säkerhet

Publicerad 2024-08-09 07:00 (uppdaterad 2024-08-13 12:18)
Säkerhetskit till alla och två nya modeller.

Italienska Wingamm har tillverkat monocoque-modeller av husbilar och husvagnar sedan 1982, innan de hittade sin nisch skapade Wingamm ”vanliga” husbilar. 
Wingamm finns åter i Sverige efter många års frånvaro.

Om du vill få en djupare presentation av märket och hur de tillverkar sina monocoquer kan du klicka på länken till vår provkörning här nedan.

Till i år presenterar Wingamm två nyheter som premiärvisas på Caravan Salon i Düsseldorf. Husbilen Oasi 690 Garage Absolute Edition har ett stort garage baktill och är längre än tidigare modeller. Andra nyheten är husvagnen Rookie L Absolute Edition som har fått en mer ergonomisk design, ett större badrum än tidigare och ett nytt ljussystem.

Absolute Edition är lätt att känna igen på långt håll i och med den minst sagt iögonfallande gula linjen som ramar in det svarta partiet på långsidorna. Fräscht och sportigt skulle utseendet kunna beskrivas.

Även interiören får sig en uppdatering med bland annat nya färger och nya materialval på textilier.

Fokus på säkerhet

Något som är mycket positivt är att alla som köper en ny Wingamm får med sig ett säkerhetskit. Där ingår brandsläckare, skyddshandskar, reflexväst, nödhammare, varningstriangel samt en första hjälpen-låda. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.