Bild
Nästa artikel
VÄRMLAND

På torsdag blir det dans i Värmland

Publicerad 25 juli 2016 (uppdaterad 1 november 2019)
Det är dans, det är fest och det är sommar! Den 28-30 juli 2016 är det dags för den 30:e Fryksdalsdansen i Sunne, Värmlands stora dansfestival! Bland artisterna märks Jerry Williams och Carola.

Fryksdalsdansen  är Värmlands stora dans- och nöjesfestival och äger rum i Sunne. Varje år lockas runt 20 000 besökare till festivalen under de tre dagar den pågår.

Här spelar Sveriges bästa dansband och några av landets främsta artister intar stora scenen. I år lockar man med Jerry Williams, Carola, Takida, Samir & Viktor, Adrian Lux och Lasse Stefanz.

Dessutom finns det nattklubb med DJ samt en scen på Terassen med artister som spelar livemusik.

På öppningskvällen den 28 juli uppträder Lasse Stefanz och Takida, fredag 29 juli kommer Jerry Williams och sommarens stora succéduo Samir & Viktor på stora scenen och lördag 30 juli blir det Carola och Adrian Lux. Under Fryksdalsdansen kommer även Sveriges bästa dansband att spela upp på två banor. Bl.a. Blender, Perikles, Scotts och Larz Kristerz.

Förutom allt detta erbjuder Fryksdalsdansen nattklubb med DJ, livemusik med Götz kalas och DJ i Grottan för de under 18 år.

Liksom tidigare år, premieras ungdomar mellan 14-17 år med 100 kronor tillbaka på inträdet om de blåser grönt i en alkoholmätare.

I omgivningarna finns flera intressanta resmål, exempelvis Mårbacka och Rottneros.

Var och när?

Sunne, efter E45, mellan Karlstad och Torsby

GPS: N59°50'14", E13°07'42"

Sunne har en lämplig camping som du hittar här.

Hela programmet hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.