Koka och skala äggen.
Dela vitan från äggulan. Finhacka äggvitan.
Mosa äggulan och rör i mjölk, salt, socker, chilipulver och lime eller citron.
Rör i oljan, lite i taget, och blanda i fisken och äggvitan. Hit kan rätten förberedas.
Dela avokadorna precis före servering och ta bort kärnorna.
Lägg på en rejäl klick av fiskröran.
Servera med limehalvor eller citronklyftor.
Arbetsinsats:
Måttlig. Ett sådant här recept kan du göra i vilket normalt husbil/husvagnskök som helst. Du kan förbereda röran med rökt fisk vilket bara gör den bättre. Det är en enkel och god kvällsvickning som passar när du råkar hitta riktigt fin rökt fisk.
Diskmängd:
Väldigt liten.
4 hårdkokta ägg
1 msk mjölk
2 krm salt
1 krm socker
1/2 tsk chilipulver
1 msk pressad lime eller citron
3 msk olivolja
4 avokador
Ämnen i artikeln
Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.