Bild
Nästa artikel
NYHETER

Utökad service på Bauergården

Publicerad 8 juni 2016 (uppdaterad 8 juni 2016)
Ställplatsen vid Bauergården i Bunn blev så populär att gästerna kräver fler toaletter och duschar. Just nu håller ett extra servicehus på att byggas med åtta duschar och toaletter och detta ska stå klart inom kort.
För två år sedan öppnade Bauergårdens ställplats och sedan dess har allt fler uppskattat det natursköna läget invid sjön Bunn där ställplatsens gäster har en egen badplats med bastuhus. Från början fanns en toalett med dusch intill husbilsplatserna och ytterligare en toalett och två duschar i bastuhuset sjöstranden.

Först trodde Anders Lindahl som driver Bauergården att antalet toaletter och duschar skulle räcka då detta finns i alla husbilar, men snabbt uppkom önskemål från gäster om fler duschar och toaletter. Därför beslutade han i år att fler skulle byggas och dessa är nu under uppförande. Lagom till juli är det nya servicehuset invid husbilsplatserna med åtta duschar och åtta toaletter klart.

Med den utökade servicen är Bauergården en av de mest välutrustade ställplatserna i landet, här finns tömning av latrin/gråvatten, fyllning av färskvatten, tvättmaskin, torktumlare, wi-fi, digital-tv i varje stolpe (ta gärna med antennsladd), bastu, badsjö, duschar, elbåtsuthyrning, kanotuthyrning, förstklassig restaurang med bar och rättigheter, grillplats, trampbilar och vandringsled i tät smålandsskog.

Den mesta servicen ingår i priset, 200 kr/dygn, vilket visserligen är lite högre än vad många tyska ställplatser kostar men här tillkommer inga extra avgifter för vatten, el, wi-fi eller duschar. 

Bauergården nominerades i vår tävling ”Årets ställplats” förra året, se länk, och den är dessutom den enda ställplatsen i Sverige som valts in i tyska ”TopPlatz”.  

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.