Bild
Nästa artikel
NYHETER

Telia inför Roaming Europa

Publicerad 4 april 2017 (uppdaterad 3 november 2019)
Telias privatkunder får nu Roaming Europa med surf och samtal för samma pris som hemma och fri surf på sociala medier i Europa.

Telia förbättrar nu villkoren för telefoni och surf inom EU. De presenterar två nyheter, dels roaming inom EU samt bättre villkor för surf. Detta som ett led i den anpassning som tvingats fram genom gemensam lagstiftning inom EU.

Roaming Europa
Surfa och ring i hela EU/EES för samma pris som hemma och slipp oron för höga kostnader. Alla Telias privatkunder surfar i EU/EES på samma sätt som hemma med det som ingår i din månadssurf, som mest 20 GB/månad. Tar surfen slut på resan kan du alltid köpa extra surf för samma pris som hemma. 

Ny mobilportfölj för privatkunder
Med fokus på att leverera mer innehåll till våra kunder som alltmer lever sina liv online så lanserar Telia en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf. Vi möter den starka efterfrågan på mer surf och höjer månadssurfen på alla mobilabonnemang över 1 GB med 50 procent eller mer. 

Fri surf Sociala medier
Telias privatkunder surfar alltid fritt på en mängd sociala medier, nu både hemma och i Europa, på Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, Line och Welcome App utan att din surfmängd används. Fri surf Sociala medier i hela EU/EES ingår utan extra kostnad i Telia Mobil Komplett.

- Livet online och på sociala medier är en central del av hur vi kommunicerar idag. Nu ger vi våra kunder ännu mer värde för pengarna med mer surf, Roaming Europa och fri surf på sociala medier i Europa. Erbjudandet gör det enklare och tydligare för våra kunder att kommunicera med familj och vänner, oavsett om de befinner sig hemma eller i Europa, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Alla delar i det nya erbjudandet gäller från och med den 11 april.

Så här funkar det:
Fri roaming i Norden och Baltikum ersätts av Roaming Europa.

Kunder som har eller köper Telia Mobil Komplett-abonnemang får fri surf i EU/EES på sociala medier, vilket innebär att man surfar fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE och Welcome App.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.