Nästa artikel
Mässa i Stockholm även nästa år
Nyheter

Mässa i Stockholm även nästa år

Publicerad Igår 7:00 (uppdaterad Igår 8:22)
Det blir husbils- och husvagnsmässa på Stockholmsmässan även 2025.

Nu står det klart att husbils- och husvagnsmässan på Stockholmsmässan inte blir någon engångsföreteelse.

Den 13–16 mars 2025 öppnar mässan återigen dörrarna för alla som älskar livet på rull. Precis som förra året har Stockholm Husvagn Husbil öppet parallellt med Båtmässan. Något som uppskattades av både besökare och utställare i år.

– Jag tycker det är jättekul att man kombinerar två varuslag. Jag tror inte folk går hit och väljer husbil, husvagn eller båt utan de har nog redan bestämt sig. Vi vet att det är mycket båtfolk som kommit över till husbilar, men vi är inte här för att ragga dem utan för vi tror det finns ett intresse för båda delarna, sade Per NIlsson, ordförande i arrangören HRF, Husvagns- och husbilsbranschens riksförbund.

Jimmy Busch, från M&M Caravane och Per Nilsson, ordförande i HRF, var båda nöjda med årets stockholmsmässa.

Den första mässan blev med andra ord väldigt lyckad, med 27 113 besökare och närmare 50 utställare. De här utställarna fanns på plats våren 2024, kanske blir de ännu fler 2025:

Husbilsmärken:
Adria, Affinity, Bürstner, Carthago, Challenger, Concorde, Dreamer, Etrusco, Eura, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Karmann Mobil, Knaus, Laika, McLouis, Morelo, Niesmann+Bishoff, Nordic Mobile Office, Pilote, Rapido, Sun Living och Weinsberg.

Husvagnsmärken
Adria, Caravelair, Hobby, Kabe, Knaus, Polar och Weinsberg

Campers
Easy Campers

Tältvagnar
Camp-let

Tillbehör mm
Al-ko, Cadac, Campingvaruhuset, Däckteam, E&P, GoCamp, Isabella, Kama Fritid, Piczo, Reimo, Royal Camping, Sawiko, Varsam Försäkring

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.