Nästa artikel
Nyheter på Polar 2023
2023

Nyheter på Polar 2023

Publicerad 2022-08-01 07:39 (uppdaterad 2022-08-01 09:00)
Svenska Polar uppdaterar sina husvagnar invändigt till 2023 efter att den stora omgörningen utvändigt gjordes till förra året. En ny planlösning som ska möta en ökad efterfrågan på mindre vagnar lanseras också.

Till 2023 gör Polar en satsning på inredningen där det bland annat har gjorts en översyn av belysningen som ska ha blivit mer användarvänlig.

- Vi har fokuserat på det ergonomiska inne i vagnen. Allt från nya överskåpsluckor till mikroplacering och belysning. Vagnen ska kunna användas alla säsonger och det ställer höga krav på kvalitén, säger Tony Ekström, VD Solifer Polar AB i ett pressmeddelande.

Det har också tagits fram nya dynor och textilier till årsmodell 2023 och Polar har även försett vagnar med nya 16 tums fälgar och där Customized-serien får mattsvarta fälgar. I övrigt så uppdaterades utsidan rejält förra året.

En ny planlösning, Polar 620 BSA, möter en ökad efterfrågan på mindre vagnar med duschmöjlighet. Den har enkelaxel och badrummet längst bak samt singelbäddar och det populära vinkelköket. Denna planlösning går att få utrustningsnivåerna Original, Selected och topputrustade Customized.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.