Att titta på husvagnar som klarar att användas året runt är ett nöje som rekommenderas mässbesökarna på Elmia. Kliv in och dröm om den mysiga tillvaron i en välisolerad husvagn! Men dessa vagnar är dessutom lämpliga val i riktigt het sommarvärme tack vare isoleringen. Att flera av dem flödar över av lyx och utrymmen är en ren bonus!
Förutom de fem uppräknade husvagnarna har vi också tagit med en bubblare som passar äventyrare som älskar fricamping i riktigt extrem vinterkyla! Se vad vi menar längre ner.
Det är med andra ord en salig blandning i olika form som vi räknar upp. En sak som alla dock har gemensamt kan du kanske gissa..? Se sista bilden.
Monter med vinterkänsla och skylt med mässpris! Tyska Hobby visar sin Nordic Edition på Elmia. Det här är en rymlig husvagn med frontkök och tvärställd queenbed.
Välkända Adria från Slovenien har sin populära Alpinaserie som passar perfekt på svenska fjällcampingar. I 753 UP har vi fransk bädd, akterbadrum och en rejäl lastlucka för skidor och pjäxor.
Den må ha ett somrigt klingande modellnamn i form av Südwind men ihop med tillägget Scandinavian Selection förstår man att det är en vintervagn. Knaus Südwind 590 UE Scandinavian Selection har långbäddar och u-soffa.
Vintervagn för den riktigt kräsne som vill ha full utrustning som centraldammsugare, tvärställd queenbed med stort fönster för utsikt och rymlig soffa med ställbara säten och tv-hiss. Missa inte Kabe Imperial 740 CTDL som är ny 2024!
Ännu en fullutrustad svenskbyggd husvagn från Polar i Dorotea. Här har vi massor av utrustning och en väldigt iögonfallande design. Här hittar du också dubbla kylskåp, ugn, micro och massor av annan lyx!
Bodelens storlek spelar huvudroll med isoleringen om du ska fricampa i extremkyla. En camper har få kubik att värma vilket ger minimal gasolförbrukning. Bästa val för äventyrare som vill fricampa länge i vinter! Värdbilens fyrhjulsdrift är en bonus.
Svenska Alde är välkända i både Europa och USA för sina värmepannor med tillverkning och ursprung i skånska Färlöv. Bästa komfort i vinterklimat får du med jämn och tyst vattenburen värme. Det är något som alla exempel ovan har gemensamt!
Ämnen i artikeln
Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.