Bild
Nästa artikel
TIDNINGEN

Läs tidningen digitalt på semestern

Publicerad 1 juni 2016 (uppdaterad 1 juni 2016)
Du vet väl att du som prenumerant kan läsa tidningen digitalt utan tilläggskostnad? Ett utmärkt komplement om tidningen ligger i din brevlåda när du är på semester. Här berättar vi hur du går tillväga!

Det enda som behövs för att kunna läsa Husbil & Husvagn digitalt är ett konto dit du kopplar din prenumeration. För att skapa ett konto behövs en e-postadress, ditt prenumerationsnummer och postnummer, samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot. Notera att ovanstående konto inte är samma konto som här på vår hemsida.
Se nedan för de olika alternativen; dator, smartphone och surfplatta.

Är du inte prenumerant kan du teckna en prenumeration genom att klicka här.

Läsa Husbil & Husvagn på din dator

Du surfar in på den här länken (eller i länklistan här intill) för att starta ett konto och koppla din prenumeration till det. Tidningarna läses på en sajt som heter Paperton, du kommer alltså att lämna Husbil & Husvagns hemsida. Skapa där ett konto för MagazineConnect (om du inte redan har ett) och koppla det mot din prenumeration med hjälp av kundnummer och postnummer. Detta är alltså inte detsamma som ditt konto här på sajten. Genom att aktivera tjänsten kan du läsa alla dina tidningar direkt på datorn.
För att logga in nästa gång använder du den här länken. Du kan antingen klicka här i texten, eller i rutan här intill.


Läsa tidningen i smartphone eller surfplatta

Ladda ner appen Husbil & Husvagn i Google Play för Android eller App store / Newsstand för iOS. Du kan också klicka här för att ladda ner appen - om du läser detta i din telefon eller platta. Installera Husbil & Husvagn-appen och öppna den.  Du behöver nu skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Detta kallas för Magazine Connect men ta det lugnt, det går snabbt att göra detta. Klicka på "Pappersprenumerant" i det fall du är detta, du kommer då att koppla din prenumeration till detta konto genom kundnummer och postnummer. Läs och njut. Du kommer hädanefter åt samtliga tidningar via ditt konto, oavsett om du surfar på dator, mobiltelefon eller läsplatta.


Om din smartphone är en Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone kan vi tyvärr bara beklaga… Vi har ingen ren app för dessa.

FAQ - Vanliga frågor:
Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot.
Lösning:  Prova att logga in med din mejladress, i det fall det inte står något pris på tidningarna är ditt konto kopplat.

Fråga: Jag har ett konto på Husbil & Husvagns hemsida. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Nej, för att få tillgång till Husbil & Husvagn digitalt behövs ett särskilt konto. Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot.

Fråga: Hur vet jag att inloggningen har lyckats?
Svar: I det fall det inte står något pris på tidningarna utan endast Läs / Ladda ner är du inloggad och prenumerationen aktiv.

Fråga: Jag hittar inte senaste numret trots att den har kommit ut?
Svar: I detta fall har appen inte hämtat senaste tidningen, sätt fingret och dra den överdsta bilden nedåt. Appen uppdaterar då innehållet. Senaste tidningen bör dyka upp.

Fråga: Måste jag alltid logga in?
Svar: Nej, normalt sett endast en gång. Så länge det står Läs / Ladda ner på tidningarna i appen är du inloggad.

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp. Vi har tyvärr inte dygnetrunt-bemanning på kundtjänst, hoppas att ni har förståelse för en viss väntetid i det fall ni mejlar under helgen.

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.