Bild
Nästa artikel
TIDNINGEN

Läs om Norge, Jämtland, Oknö, Finland och Södra Afrika

Publicerad 28 juni 2016
I den här PDF:en har vi sammanställt artiklar om många besöksvärda platser runt om i Norden och så en spännande Afrikaresa!

Artikel ur Husbil & Husvagn nr 3-2016. Digital fil som kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta. 20 sidor.

NORGE:  E6 mot Norge är snabb men enformig. Några mil innan gränsen löper alternativet Blågröna vägen parallellt. Det är en liten pärla för dig som vill utforska nya vägval. 

JÄMTLAND: I den jämtländska skogen står den där, som ett smycke i svensk natur, ett vackert vitt tempel med en ovanlig historia och faktiskt den enda i sitt slag utanför Thailand.

OKNÖ: En måndag i juli checkar Husbil & Husvagn in på Regenbogen Oknö utanför Mönsterås norr om Kalmar. Denna härliga ö med broförbindelse har två campingar. För dig som tröttnat på Ölands turistmyller är detta en riktig oas.

PARIKKALA, Finland: Att en rastplats kan utgöra en överraskning upptäckte vi i Finland förra sommaren. Bakom en öppning mellan träden möttes vi av hundratals figurer som tycktes så levande att vi knappt vågade vända dem ryggen. 

SÖDRA AFRIKA del 2: Tillsammans med tjugo tusen speciellt inbjudna gäster rullar vi in i Victoria Falls bara ett par dagar innan president Robert Mugabe firar sin 91-årsdag i den kolonialskimrande staden längs Zambezis södra strand.

 

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ner din fil här" där du kan ladda ner din fil.

30,00 kr

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.