Bild
Nästa artikel
TIDNINGEN

Läs om Norden och Frankrike

Publicerad 14 juni 2016
I den här PDF:en på 16 sidor har vi sammanställt artiklar om ett ungt pars resa i Norden samt artiklar om trevliga platser i Östergötland, Småland och Frankrike!

PDF ur Husbil & Husvagn nr 10-2014. 16 sidor. 

 

Norden: Många unga har i dag sett jordens mest avlägsna hörn. Så även Johan och Malin, men med hjälp av en gammal husbil upptäcker de Norden och Sverige. Vi följer deras resa genom Finland, Sverige och Norge under 3-4 veckor. 

 

Östergörland: Maskinerna har tystnat sedan länge men de gamla fabrikslokalerna i Industrilandskapet står kvar och vittnar om textilindustrin som blomstrade i ”Sveriges Manchester” under 1900-talets första hälft. Välkommen till den gamla arbetarstaden Norrköping. 

 

Småland: På en tidigare bondgård i utkanten av Jönköping står det inte längre några kossor. Istället tillverkas fantastiska chokladpraliner i gårdens gamla spiltor. Köp med dig klassiska smaker eller stanna för en fika medan husbilen parkeras utanför. Perfekt för oss som reser kors och tvärs genom landet. 

 

Frankrike: Nära Atlantens vågor ligger Frankrikes sjätte största stad Nantes. Det är en stad att rekommendera för flera dygns äventyr. Här flödar fantasin i all spännande kultur och allt nås enkelt från den femstjärniga citycampingen. 

30,00 kr

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.