Bild
Nästa artikel
TIDNINGEN

Läs om Lofoten, Norge, Frankrike, Hornborgasjön

Publicerad 17 maj 2016
Tips om härliga resmål kan man aldrig få för mycket av. I den här digitala sammanställningen hittar du reportage om Lofoten, Norge, Frankrike, och Hornborgasjön.
Lofoten: Att resa till Lofoten i Norge är ett projekt som tar tid men väl på plats är det värt varenda mil. Här bjuds du på vyer som är svåra att finna på annat håll.

Norge: Sjuttio majestätiska mil över fjäll och fjord, i kanten av den mäktiga Atlanten. Kustriksvägen mellan Steinkjer och Bodö har kallats världens vackraste turistväg. Nyfikna ger vi oss iväg på ett oförglömligt husbilsäventyr. 

Saltströmmen:  Man drabbas lätt. Smittan förs in från havet med framrusande sejstim och sprids vidare av tunga torskar, som sätter spötoppen i gungning. För den som får en hälleflundra på kroken, finns ingen bot och diagnosen är given. Du har Saltströmmen-feber!

Frankrike. Ardèche heter floden som senare blev ett namn på departementet med vild och vacker Medelhavsnatur. Slingriga småvägar, charmiga byar, kastanjeodlingar, färgstarka marknader, kristallklara floder och gastronomisk mat präglar detta härliga resmål. 

Hornbergasjön: Flock efter flock drar in över oss. Det sjuder av liv, i luften på land och i vattnet. Mäktiga vingars sus åtföljs av triumferande trumpetstötar och kackel i skyn. Ett naturens spektakel beskådat från husbilens första parkett. Våren är här, vid Hornborgasjön i Västergötland. 

Den digitala filen levereras direkt på din skärm efter avslutad betalning, du kan även hämta upp filen i 90 dagar efter genomfört köp.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.