Trivsel i Trummenäs!

Nästa artikel
Snabbkoll: Trummenäs Camping
Camping

Snabbkoll: Trummenäs Camping

Publicerad 18 juli 2015

Trivsel i Trummenäs!

Vi hälsade på familjevänliga Trummenäs Camping öster om Karlskrona. Här finns 130 platser alldeles vid havet och det ordnas ofta aktiviteter som trubadurafton, musikbingo, beach-party och underhållning.
Det är fredag förmiddag när vi hälsar på Trummenäs Camping 12 km öster om Karlskrona men inte långt från E22:an. På vägen mellan E22 och campingen finns Trummenäs Golfklubb som erbjuder en 18-hålsbana och en korthålsbana med 9 hål. Campinggästerna får rabatt på greenfee-biljetter.

Annars finns en trevlig minigolfbana på en bergknalle inne på campingen också. Det finns en hel del aktiviteter för både barn och vuxna. Självklart är badet en viktig del och många ligger och solar på den gräsbevuxna stranden.

Många är positivt inställda till campingens utformning och närheten till vattnet. Flera föräldrar säger också att de känner sig trygga med barnen då det dels är grunt vid stranden, även runt bryggorna, och dels är lekytorna bra och det är lätt att se barnen från husvagnen.

På kvällarna ordnas ofta aktiviteter vid den lilla dansbanan eller i samlingslokalen. Trubadurkvällar, fredagsdanser, musikbingo och beach-party är några exempel. Söndagar under högsäsong ordnas även en bingorunda i de strandnära omgivningarna.

Kort sagt är Trummenäs en lugn och lagom stor camping för både barn och vuxna och till i år har man även ett alldeles nytt servicehus.

Quick-stop erbjuds mellan 21:00-09:00 vilket kostar 195 kr med el eller 150 kr utan.

Relaterade bildspel

Trummenäs Camping
Antal platser: 130
Pris: 12 juni-9 aug: 280-300 kr/dygn beroende på läge.
Quickstopp: 21:00-09:00 195 kr med el och 150 kr utan
Faciliteter: bad med strand/bryggor, grillplatser, lekplatser, wi-fi, minigolf, kvällsaktiviteter, välsorterad butik, servering.
Adress: Stensnäsvägen 1, 373 02 Ramdala
Kontakt: 0455-360463
www.trummenascamping.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.