Nästa artikel
Vintercamping de Luxe!
restips

Vintercamping de Luxe!

Publicerad 9 december 2015 (uppdaterad 14 december 2015)
Att det går att uppleva mycket på vintern råder det inga tvivel om. Niesmann+Bischoff bjuder här på ett restips utöver det vanliga.
Visst går det att ge sig ut på resa med husbilen även under vintermånaderna, och fantastiska resmål finns det gott om – från A som i Andalusien (med sol även i januari och februari) till Ö som i Österrike (med gott om snö och kyla vid samma tid). Riktigt varma – åtminstone om hjärtat – blir dock de skid- och snowboard-fantaster som beger sig ytterligare något söderut. Drygt 300 kilometer söder om München hälsar nämligen ”det vita vinterparadiset” – sydtyrolska Caravan Park Sexten – sina gäster välkomna.
 
Denna plats, inbäddad i vacker natur vid foten av Dolomiterna, anses vara en av de allra bästa vintercampingplatserna i Europa. Här erbjuds inte bara förstklassiga serviceanläggningar – med bland annat spa- och wellness-avdelningar – och kulinariska upplevelser av högsta klass, utan här finns också stora möjligheter att ägna sig åt vintersport.
 
Detta inte minst tack vare att de välbekanta områdena Helm och Rotwand förbundits med varandra, och med ”Drei Zinnen” och ”Stiergarten” finns två pister som passar såväl nybörjaren som den mer avancerade. Den som förlägger sin vintersemester till Caravan Park Sexten behöver inte använda.sin bil eller husbil under hela vistelsen, för i campingens omedelbara närhet hittar man förstklassiga pister med en sammanlagd längd på mer än 200 kilometer.
 
För många Arto- och Flair-ägare är Camping Park Sexten sedan länge ett attraktivt resmål, eftersom köpare av dessa husbilsmodeller erbjuds ett ”Niesmann+Bischoffpaket” som omfattar bland annat en välkomstdrink, frukostbröd, fritt inträde till badanläggning med bastu och fitness-avdelning – samt en typiskt bayersk frukost på avresedagen.

Här hittar du Camping Park Sexten på Google Maps och här är deras hemsida
 

En kompetent vinterhusbil från Niesmann+Bischoff.

Fantastisk skidåkning i Dolomiterna.

Njut av årets kallaste månader i Sydtyrolen.

På väg mot vinterns äventyr!

Caravanpark Sexten - ett förstklassigt vinterparadis!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.