Bild
Nästa artikel
RESTIPS

Utflyktsvägens broschyr för 2017 är här

Publicerad 7 juni 2017 (uppdaterad 7 juni 2017)
Utflyktsvägen - Gröna Kusten, är namnet på området mellan Strängnäs och Södertälje i norr, Gnesta i väster och Norrköping i söder. De ger ut en vägguide och nu finns 2017 års upplaga såväl tryckt som online.

Längs Utflyktsvägen hittar du en mängd utflyktsmål, en underbar skärgård och en fantastisk natur. Kusten präglas av den nästan orörda skärgården, inåt landet möter dig den Sörmländska naturen med sitt böljande landskap och sagolika insjöar. När det nu är dags att planera sköna semesterveckor och dagsturer finns Magasinet Utflyktsvägen, på Turistbyråer och hos alla medverkande längs Utflyktsvägen att ta med hem. Man kan även ladda ner ett rykande färskt Magasin från webbsidan, www.utflyktsvagen.se

Vägen löper från Stockholms södra skärgård, genom den vackra Sörmländska landsbygden, längs kusten mot norra Östergötland och var den första vägsträckan i landet som fick en egen skyltning. 

Utflyktsvägen- och Föreningen Gröna Kusten arbetar med att marknadsföra Utflyktsvägens alla utflyktsmål längs vägen som en destination, utan hänsyn till kommungränser eller andra avgränsningar. Det är 120 företag som arbetar i besöksnäringen som menar att de gemensamt kan ge gäster och besökare en trevlig upplevelse.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.