Nästa artikel
Trelleborg välkomnar hemester-sugna till Sveriges sydkust
SKÅNE

Trelleborg välkomnar hemester-sugna till Sveriges sydkust

Publicerad 18 juni 2021 (uppdaterad 18 juni 2021)
Skånes sydkust är något alldeles speciellt. Stränderna bjuder in till sol och bad samtidigt som Östersjöns livliga vågor skapar dynamik och spänning längs kusten. Den känslan fångas nu i Trelleborgs turistmagasin ”Inspiration Sydkusten”. 

Bakom satsningen står Visit Trelleborg tillsammans med Skurup, Svedala och Vellinge som stolt visar upp det samlade turistiska utbudet som finns längs Sveriges Sydkust. 

– Turister bryr sig inte om kommungränser och här i sydvästra Skåne är det alltid nära till fantastiska utflyktsmål och upplevelser. Vi är oerhört stolta över både vår storslagna natur och våra unika besöksmål som vi gärna delar med oss av till fler, säger Annica Carlstedt, näringslivs- & turismchef i Vellinge kommun i ett pressmeddelande.

Inspiration Sydkusten gör nedslag bland sol, bad och äventyr längs stränderna, bjuder på dukade bord i skön miljö och lockar med heldagsutflykter och utomhusupplevelser. Bland sidorna gömmer sig tips på konst- och shoppingrundor och nördiga nödvändigheter får så klart heller inte glömmas bort. Allt för att göra både längtande hemestrare och långväga turister nyfikna på vad som finns att uppleva i Skånes sydvästra hörn.

– Våra kommuner har allt att vinna på att samarbeta där vi har gemensamma beröringspunkter och tillsammans kan vi skapa större synlighet för vår unika del av Sverige. Det här magasinet är starten på något nytt och jag ser fram emot hur vi nu tillsammans gör större avtryck i Turistsverige, säger Maarja Edman, VD för Visit Trelleborg. 

Här kan du bläddra i magasinet digitalt!
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.