Nästa artikel
Spa och camping under lågsäsong
VINTERCAMPING

Spa och camping under lågsäsong

Publicerad 24 september 2014 (uppdaterad 25 september 2014)
Känns det som 2014 är slut bara för attt höstvindarna tjuter i knutarna? Då är det dags att tänka om. Varför inte rulla iväg till ett Spa en helg?

Dagarna blir kortare, skuggorna längre, och den kalla årstiden står för dörren. Hösten är i antågande. Men just denna årstid är en tid av gemytlighet då man bör unna sig något extra och skämma bort sin kropp. Några lediga dagar i naturen och en skopa wellness är allt som behövs för att kunna koppla av ordentligt. Ett tips för wellness-semester på hösten eller vintern är Regenbogens semesteranläggningar på den lilla ön Oknö i Småland eller i badorten Åhus i Skåne.

Här kan man tillbringa en underbar och vilsam campingsemester även under den kallare årstiden. Med en välfylld gasolflaska kan du få en nog så trivsam och komfortabel helg som på sommarcampingen. Kusttrakterna har lugnat ner sig efter högsäsongen, man kan ta ostörda promenader med milsvid utsikt över havet och njuta av den friska brisen i Östersjöns sunda klimat.

När man bokar erbjudandet "Spa och camping" hos Regenbogen (ställplats för två nätter och två personer från 600 kr) får man dessutom fritt tillträde till wellnessavdelningen med upplevelseduschar, ångbad, olika bastur, jacuzzi och gym. I priset ingår också två presentkort á 50 kr som man kan lösa in för en välgörande massage eller skönhetsbehandling.

Företagets wellnesserbjudanden är mycket populära under den kallare årstiden. För vad är bättre än att fly från vardagen med några dagars avkoppling i vacker natur, med både wellness och kulinariska upplevelser? Vill man lämna allt bakom sig och åka lite längre, finns samma wellnesserbjudanden också på vissa Regenbogenanläggningar i Tyskland.

Mer information om erbjudandet "Spa och camping“ samt fler wellnesserbjudanden med övernattning i stuga hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.