Nästa artikel
Danska Pintrip får app
DANMARK

Danska Pintrip får app

Publicerad 12 februari 2020 (uppdaterad 12 februari 2020)
Det danska nätverket för ställplatser vid gårdar och lanthandlare har fått flera nyheter till 2020. Utöver guideboken finns nu även en app.
Förra året lanserades Pintrip som paret Henriette och Peter Rask står bakom. Idén är att mot ett medlemsskap erbjuda ställplatser på landsbygden men även trevliga vägförslag samt var man kan hitta Vejdirektoratets tömningsstationer. Guideboken visar var det går att hitta trevliga gårdsbutiker, vingårdar, danska krogar (traditionella danska restauranger), museer och andra platser som kan vara av intresse för husbilister enligt paret som själva rest runt i Europa och samlat på sig reseerfarenheter.

Nu är det snart dags för årets version som utöver guideboken även inkluderar en app. Brytdatumet är den 31 mars och medlemsskapet gäller under ett år. Under 2019 såldes 3 000 guideböcker och de har nu inlett samarbete med bland annat Volkswagen och Carado samt blivit ett omtalat koncept. Konceptet växer nu ytterligare i och med att Henriette Rask börjar jobba heltid för att hitta fler platser.

Till 2020 års upplaga har det tillkommit fler platser och det finns nu 252 platser som sammantaget kan ta emot 625 fordon. Det är ytterligare 69 platser jämfört med 2019. Boken börjar distribueras den 24 februari och kostar 299 danska kronor vilket blir drygt 400 svenska och inkluderar appen. Priset inkluderar en gratis övernattning per plats.

Här hittar du deras hemsida.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.