Nästa artikel
Udda husbilar ställs ut
TYSKLAND

Udda husbilar ställs ut

Publicerad 9 mars 2015 (uppdaterad 1 november 2019)
Husbil eller husvagn, vilket har ingen betydelse men den måste vara mycket speciell! Erwin Hymer museet ordnar en träff för alla udda fordon, något som säkert sent kommer att glömmas!

På håll ser alla husvagnar och husbilar likadana ut! Så börjar uppmaningen från Erwin Hymer museet inför det evenemang som kommer att hållas den 31 maj 2015.

Men det har alltid funnits några som sticker ut från mängden, unika och ibland till och med rent galna i design. Ibland väcker de beundran och ibland ett leende men så ska det vara med ett fordon som "ingen" annan har. 

Erwin Hymer museet själv har några "galna" bilar i sin samling, som alla har något speciellt att berätta. Några byggdes aldrig i serie men de avslöjar de drömmar och fantasier som deras uppfinnare och formgivare hade. Det gäller inte bara de från gångna tider utan även de udda mobila boenden som rullar idag.

Nu är det dags för alla med udda eller exceptionella campingfordon av dela med sig av sin designglädje vid Erwin Hymer museet och alla kommer säkert att få en häftig upplevelse!

Men Erwin Hymer Museumet har utöver sin samling av speciella fordon tagit som sin uppgift att bevara historier och berättelser om exceptionella fordon som inte längre finns. Så även bilder, teckningar, animationer, videor och filmer galna fordon och annat som väcker dem till liv igen finns med på museet!

Ställ in klockan på söndagen den 31 maj. Klockan 10-18 är det dags och här anmäler du dig! Det lär bli ett evenemang som sent kommer att glömmas!

Var?

Erwin Hymer Museumet i Bad Waldsee ligger drekt efter väg B30, strax norr om Bodensjön.

GPS: 47°56'13.3"N 9°45'36.7"E

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.