Nästa artikel
Två veckor kvar för Titanic The Exhibition
VÄSTERBOTTEN

Två veckor kvar för Titanic The Exhibition

Publicerad 9 augusti 2018 (uppdaterad 2 november 2019)
När Titanic The Exhibition har cirka två veckor kvar av sitt besök i Skellefteå har över 33 000 gäster sett och upplevt den omtalade världsutställningen.

Många har tagit chansen att se världsutställningen Titanic The Exhibition som är på besök i Skellefteå och under den gångna helgen passerade besöksantalet 33 000 och innan utställningen i Eddahallen avslutas den 26 augusti hoppas arrangörerna nå 45 000.

- Flera av våra gäster tycker att det är spännande att få veta mer om de svenska passagerarna och om hur många det faktiskt var ombord på skeppet. Gästerna ger även utryck för att det är fantastiskt att uppleva en så stor utställning i Skellefteå, säger Titanichistorikern Claes-Göran Wetterholm.

I sociala medier strömmar de positiva kommentarerna in: ”Vi var där i måndags och vi älskade den” ”Vi lärde oss mycket” ”En mycket bra och prisvärd världsutställning!” ”It was amazing!!” So interesting and touching”, är bara några av kommentarerna från gästerna.

- Vi är mycket glada över antalet besökare. Speciellt kul är att det är många som kommer långväga ifrån med flera internationella gäster från bland annat Norge och Tyskland, säger Stefan Papangelis VD på Nordic Exhibitons & Events. Nu jobbar vi vidare mot 45 000 och uppmanar Norrland att inte missa chansen att se en världsutställning på hemmaplan.

Efter Skellefteå kommer utställningen sättas upp på västkusten i Göteborg. Utställningen produceras av spanska bolaget Musealia och arrangeras av Nordic Exhibitions & Events.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.