Bild
Nästa artikel
SÖDERMANLAND

Tumbo Mässa 10 - 11 mars

Publicerad 6 mars 2018
Tumbo husvagnars årliga mässa står för dörren på både lördag och söndag, 10-11 mars 2018, klockan 10-15. Skulle vädrets makter inte vara på bästa humör finns det gott om plats inomhus, anläggningens 7500 kvadratmeter rymmer många.

Som sig bör på en mässa blir det säkert mycket prat om sommarens kommande äventyr kring husbilarna från Dethleffs, Bürstner, Rapido, Sunlight och husvagnarna från Hobby. För de som är intresserade av plåtisar lockar man med Roadcar, Dreamer, Bürstner och Rapido. Dessutom finns det många begagnade husvagnar och husbilar och tillbehörsbutiken, som helgen till ära fyllts med specialerbjudanden, är en av de största i Sverige.

Bland annat utlovas rabatt på allt i tillbehörsbutiken, minst 15 procent och som exempel nämnder de campingstol för halva priset 249 kronor mot ordinarie pris på 498, campingbord för 595 kronor i stället för ordinarie pris på 895 samt diskbalja med 40 procent rabatt.

Tumbo Husvagnar ligger i Södermanland mellan Eskilstuna och Västerås, längs E20 vid Gröndalrondellen i Tumbo, 6 km från Kvicksund. Det är ett av branschens äldsta företag och etablerades redan 1965. Idag sysselsätter de cirka 40 personer året om.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.