Bild
Nästa artikel
EVENEMANG

Ta din grillteknik till nästa nivå

Publicerad 31 maj 2017
Grillning hör till campinglivet som nästan ingenting annat och att kunna få till en härlig kvällsmåltid står högt på mångas önskelista. Under sommaren ordnar Weber grillutbildning och tretimmarskursen hålls hos deras återförsäljare runt om i landet.

Weber® vill ta din grillteknik till nästa nivå genom att ordna i en tretimmars Grillkurs Certifierad av Weber. Deras professionella grillkockar erbjuder en utbildning där du får lära dig mer om olika grilltekniker, bekanta dig med nya spännande tillbehör och såklart grilla och smaka på massvis av inspirerande rätter. Kursen passar för nybörjare såväl som rutinerade grillade och kostar 499 kr att delta i. I priset ingår alla smakprover och inte minst det trevliga umgänget vid grillen.

Kursen består av både teoretiska och praktiska moment där syftet är att du på egen hand skall tillreda spännande och inspirerande grillrätter. Efter avslutad kurs skall du känna dig så trygg vid grillen att du vågar kasta dig in i nya härliga grilläventyr! Är du en erfaren grillare får du möjlighet att bekanta sig med nya tillbehör och recept från Weber och de menar att du får tips om teknik som tar din grillkunskap till nästa nivå.

Tretimmarskurserna, som leds av en Weber-certifierad grillmästare, kommer att hållas hos återförsäljare i hela landet under 2017. På webergrill.se kan du se när Webers Certifierade Grillkurs anordnas i dina trakter.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.