Nästa artikel
Stor plåtismässa i Bålsta i helgen
UPPLAND

Stor plåtismässa i Bålsta i helgen

Publicerad 29 mars 2019 (uppdaterad 29 mars 2019)
Den 29-31 mars så ordnar Solhem Husbil en handlarmässa med inriktning på plåtisar. Det blir, förutom uppvisande av sortimentet, levande musik, lotterier och en rad extraerbjudanden.
Förra året flyttade de in i sina lokaler bredvid brandstationen i Bålsta och en stolt grundare och ägare, Darek Wolosz, berättar att de startade verksamheten i Spånga 2007 och under åren har vuxit sig allt större. Då var det husbilsuthyrning och försäljning av begagnade husbilar som gällde men verksamheten krävde efter hand större ytor och därför flyttade de först till Kallhäll för att sedan hamna i Bålsta. Sedan blev det andra gången gillt i Bålsta till lokalerna på Björnängsvägen 15. Han menar att långsiktiga kundrelationer är viktiga och det enda sättet att varaktigt bli ett alternativ som kunderna accepterar. Samtidigt sticker han inte under stol med att det har blivit ett stort lyft med de nya lokalerna, både för kunder och personal.

Från 2014 är de dessutom medlemmar i McRent Europe kedjan, Europas största husbilsuthyrare, och erbjuder över 70 husbilar till uthyrning.

Det är andra gången som Solhem Husbil ordnar en mässa av den här karaktären och förväntningara hos Darek Wolosz är stora inför helgen. Det blir förstås en möjlighet för besökarna att under lugnare förhållanden än på stora mässor som Elmia och Kista titta närmare på utbudet av husbilar men även en rad festligheter som levande musik, mat och lotteri med fina priser. Derek berättar att någon kommer att vinna en elcykel som kostar 15 000 kronor men det finns fler fina och dyrbara vinster.

Företaget strategi är att fokusera på och bli kända för att vara något av en expert på Van-husbilar och Darek menar att de blivit Mälardalens plåtis-specialister. Utbudet av dessa är stort hos Solhem Husbil och du möts av LMC, Globecar, Sunlight, Westfalia och Globe-Traveller. På verkstaden servar de Truma, Thetford och Dometic

Just den här helgen blir det förstås en rad specialerbjudanden där det kan nämnas upp till 50 000 i rabatt på demobilar från LMC och 10 000 rabatt på alla andra husbilar i hallen. Du kommer att kunna träffa representanter från RV Masters, Webastocenter och Ullbädden som presentera sina produkter och erbjudanden.

Mässan hålls fredagen 29 mars 10-19, lördagen 30 mars 10-16 och söndagen 31 mars 11-15 i Solhems lokaler på Björnängsvägen 15 i Bålsta

Kolla gärna vidare på två av de bilar som visas upp och vi tidigare skrivit om och du kan njuta av i respektive bildspel!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.