Nästa artikel
Restips: Sweden jazz festival i Ystad
SKÅNE

Restips: Sweden jazz festival i Ystad

Publicerad 11 februari 2015 (uppdaterad 1 november 2019)
Den 29 juli 2015 är det dags för Sweden Jazz Festival och nyligen prisbelönade Dianne Reeves kommer att underhålla publiken.
Dianne Reeves tilldelades Grammyn Best Jazz Vocal Album för ”Beautiful Life” vid den 57:e Grammy-galan i söndags kväll, den 8/2. På året jazzfestival, Ystad Sweden Jazz Festival, kommer hon att underhålla publiken på sommarens jazzfestival!

Dianne Reeves är en virtuos och en fantastisk improvisatör som rör sig mellan jazz och R&B. ”Beautiful Life” är Reeves första album på fem år och prisades med Reeves femte Grammy.
 

– Innerst inne är livet vackert. Jag vill hylla det lilla som så ofta förbises, säger Reeves om ”Beatiful Life”. Skivan innehåller musik av bl. a Bob Marley, Fleetwood Mac och Marvin Gaye och rör sig mellan latinskt, R&B och pop.

Dianne Reeves har uppträtt över hela världen. Kommande helg uppträder hon på Lincoln Center i New York tillsammans med Paul Simon, James Taylor och Bobby McFerrin i en hyllning till Michael Brecker.

Till Ystad Sweden Jazz Festival kommer Dianne Reeves fredagen den 31 juli.
Konserten ges på festivalens huvudscen Ystads Teater kl 23.00.

Den 21 april släpps biljetterna och hela programmet till Ystad Sweden Jazz Festival 2015. Kolla vidare på Sweden Jazz Festivals hemsida.

Läs mer om Dianne Reeves på: http://diannereeves.com/

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.