Nästa artikel
Restips: Sportigt och nostalgiskt i Halmstad
HALLAND

Restips: Sportigt och nostalgiskt i Halmstad

Publicerad 9 juni 2015 (uppdaterad 1 november 2019)
I Halmstad ordnas på lördag den 13 juni en sportbilsutställning som fyller Lilla torg med ett 20-tal exklusiva fordon. Bland annat visas världens snabbaste bil 1928, en av tre kvarvarande!
Destination Halmstad och Halmstad Sports Car Event anordnar en sportbilsutställning och fyller Lilla torg med ett 20-tal exklusiva fordon. Arrangemanget är gratis och besökarna kan vandra runt bland unika ekipage och samtala med ägarna, som kommer finnas på plats med sina bilar mellan 10:00 och 14:00 på lördag den 13 juni.

Evenemanget som går under namnet Halmstad Sports Car Junior Event är en mindre version av den stora bilutställningen Halmstad Sports Car Event på brottet den 18 juli. Tanken är att göra ett festligt bilevenemang som lockar gamla som unga.

- I Halmstad med omnejd finns en unik palett av sportbilsägare och det är fantastiskt roligt att få så pass exklusiva bilar på våra evenemang, säger Thomas Ericsson, projektledare för Halmstad Sports Car Junior Event.

På plats kommer besökaren bland annat få se en Durant Rugby M2 Touring, en av tre kända i världen som 1928, då den lanserades, var världens snabbaste bil. Besökarna kommer bland annat kunna betrakta klassiska Ferrari och Jaguar.
Var och när?
Datum: 2015-06-13
Plats: Lilla torg, Halmstad
Tid: 10:00 – 14:00
Kostnad: Gratis

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.