Nästa artikel
Restips: Motorhelg i Stockholm
STOCKHOLM

Restips: Motorhelg i Stockholm

Publicerad 1 oktober 2014
Är du fordonsintresserad skall du boka in den 22 till 25 januari 2015. Då blir det stor mässhelg i Stockholm med mängder av fordon och festligheter!

Den 22 till 25 januari 2015 är det dags för en stor motorhelg på Stockholmsmässan. Det är MC-Mässan som samordnas med Stockholm Lifestyle Motor Show samt Bilar som jobbar. Med tre mässor samtidigt blir Stockholm Motor Weekend en ovanligt trevlig händelse för alla bil- och motorintresserade.

MC Mässan, som hålls i Stockholm vartannat år, kommer tillbaka med fler aktiviteter än tidigare. MC mässans tema i år är Powersport. Det innebär att besökarna inte bara kan njuta av nya motorcyklar, scootrar och mopeder utan även en rad andra fritidsfordon som snöskotrar, ATV:s, powerbikes, Quads och vattenskotrar. Dessutom blir det både praktiska och spännande tillbehör och mc-kläder i mängder.

– Vi satsar som vanligt stort på alla ungdomar som kommer att kunna provköra ett antal olika mopeder och andra fordon samt få information om hur man enklast tar körkort för MC eller moped säger Per Johansson, VD för Motorcykelbranschen.

MC Mässan fortsätter dessutom med en uppskattad satsning; under torsdagen och fredagen den 22 och 23 jan blir det fri entré för alla ungdomar som är 18 år eller yngre.

Även Stockholm Lifestyle Motor Show arrangeras vartannat år och har gått parallellt med MC-mässan. De stora biltillverkarna på plats och visar upp de senaste bilmodellerna från betydande märken. Missa inte heller trendvisningen som fokuserar på bildesign.

Nytt för i år är att även mässan Bilar som jobbar pågår samtidigt, allt under ett och samma tak på Stockholmsmässan. Bilar som jobbar är mässan för alla som har bilen som arbetskamrat. Här hittar du lätta transportbilar, rätt inredning för rätt ändamål och all tänkbar utrustning och tillbehör. Dessutom utlovas ett digert seminarieprogram för ny och fördjupad kunskap.

– Detta betyder att man kommer att kunna njuta av roliga, snygga och praktiska fordon på både två, tre och fyra hjul, säger Peter Näsman, projektledare för Stockholm Motor Weekend.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.