Mellan den 25 april och 4 maj 2014 hålls den traditionella kulinariska veckan i Rheingau, Rheingauer Schlemmerwochen
År efter år inleder den traditionella kulinariska veckan i Rheingau vinturismsäsongen. Fler än 100 vinodlare och matställen från Flörsheim vid Meinz till Lorchhausen välkomnar besökarna till en rad olika evenemang under tio dagar. Det blir vinprovning och gastronomiska höjdpunkter i deras vinfabriker, källare, vintavernor och restauranger.
Denna säsongsstartsvecka drar besökare långväga ifrån. Utöver goda viner och god mat hålls en rad evenemang med musik och kulturella inslag. Är du på gång att besöka Rhen och Mosel ska du naturligtvis se om du kan kombinera med denna upplevelseveckan i ett garanterat vårfagert landskap.
Mer detaljerat program hittar du på Rheingaus hemsida, tourist@kulturland-rheingau.de.
Denna säsongsstartsvecka drar besökare långväga ifrån. Utöver goda viner och god mat hålls en rad evenemang med musik och kulturella inslag. Är du på gång att besöka Rhen och Mosel ska du naturligtvis se om du kan kombinera med denna upplevelseveckan i ett garanterat vårfagert landskap.
Mer detaljerat program hittar du på Rheingaus hemsida, tourist@kulturland-rheingau.de.
Ämnen i artikeln
Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.