Nästa artikel
Nordic firar 25 år
NYHETER

Nordic firar 25 år

Publicerad 30 augusti 2015 (uppdaterad 30 augusti 2015)
Företaget Nordic Husbilar i Kristinehamn firar sitt 25-årsjubileum i slutet av september med traditionell kräftskiva, tävlingar och olika festligheter. Bara på kräftskivan väntas 200 personer komma och ett hundratal husbilsekipage möter upp till jubileet.
Firandet har redan börjat för de 25 jubileumsåren uppmärksammas under 25 dagar med final den 18-20 september. På Elmia blir temat jubileumet där företaget kommer att berätta om sin 25-åriga historia och som dragplåster i montern ställer de även ut en Nordic 585 från 1990 med tidstypiska möbler och utrustning.

På jubileumsfesten i Kristinehamn blir det utöver den traditionsenliga kräftskivan öl- och whiskeyprovning samt tester av choklad och lakrits. De som hittills inte hunnit bekanta sig med Kristinehamn ska inte missa stadsvandringen eller varför inte göra en repris om du redan varit där. Tipstävlingarna lockar med fina priser och så blir det både visningar och chans att provköra nyheterna. Representanter från Adria och Adrias instegsfabrikat Sun Living finns på plats. 

Jubileumsfesten är öppen för alla och inte bara för ägare av Nordics husbilar som och ett jubileum mitt i jubileet är 20-årsjubileumet för Nordic husbilsklubb.

Men företagets är nog för många mest känt för de husbilar som de har specialtillverkat åt olika kunder som Kustbevakningen, polisen och vårdföretag. Nyligen levererades en husbil till ett privat vårdföretag och den ska användas för att åka runt till olika företag och erbjuda hälsovård. Bilen ska också användas för att åka till olika platser utanför stan för uppsökande verksamhet. Polisen har fått både husbilar med och utan polisens dekaler.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.