Nästa artikel
Moraeus med mera till Orsa i år igen
DALARNA

Moraeus med mera till Orsa i år igen

Publicerad 25 januari 2016 (uppdaterad 1 november 2019)
För sjätte året i rad kommer TV-programmet Moraeus med mera att spelas in på Orsa Camping i sommar. Kalle Moraeus kommer att bjuda in flera gäster varje kväll och för det som vill vara på plats är det bara att hänga på låset och köpa biljetter när de släpps den 16 februari klockan 09.00.

Inspelningarna av Moraeus med mera har blivit lite av en tradition för många. Värd är som vanligt Kalle Moraeus. Liksom tidigare år kommer minst tre artister att gästa programmet varje inspelningskväll.

Programmet Moraeus med mera kommer att spelas in på Udden på Orsa Camping inför publik. För den som vill går det att äta middag före eller efter föreställningen på någon av områdets restauranger. Campingrutor finns att boka på Orsa Camping för den som vill ha en riktig helkväll.

Inspelningarna kommer att genomföras den 3, 4, 5, 6, 10, 11 och 12 juni 2016.

Det finns också möjlighet att se inspelningarna live. Biljetterna släpps den 16 februari klockan 09:00. Biljetter köper man på www.moraeusmedmera.se eller via telefon 0250-462 00

Läs mer på www.moraeusmedmera.se

Vart efter artister blir bokade kommer namnen att släppas löpande på denna sida samt på Moraeus med meras facebook-sida. På hemsidan finns också möjligheten att anmäla sig till att få nyhetsbrev med löpande information kring inspelningarna och biljettsläppet.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.