Bild
Nästa artikel
VÄSTERGÖTLAND

Lotta Engberg åter till Liseberg i sommar

Publicerad 19 april 2017 (uppdaterad 24 april 2017)
Nu är det klart att det blir ännu en sommar med allsång, gästartister och Lotta på Liseberg. Datumen är spikade och den 19 juni är det premiär. Vill du ha sittplats ska du boka biljett i förväg.

Den 19 juni är det premiär för sommarens Lotta på Liseberg, i TV4 och på Lisebergs Stora scen. Lotta Engberg, hennes gäster och allsångspubliken sjunger sedan varje måndagskväll kl 20.00-21.30 t.o.m. den 14 augusti med undantag för den 7 augusti. Totalt blir det åtta allsångskvällar som kommer att bjuda på stora namn, nya stjärnor, starka röster och fantastiska personligheter.

- Mixen av artister kommer att spegla den härliga publiken, säger Lotta Engberg. Här finns alla sångglada allsångare. Ungdomar, par, kompisgäng och småbarnsfamiljer i en underbar blandning. Precis så som det ska va.

Totalt har Lotta Engberg genomfört 140 allsångsprogram på Liseberg sedan starten 2004. TV4 har sänt direkt från Liseberg sedan 2009 och är varje sommar ett av TV4:s mest sedda program, och ett av de populäraste TV-programmen överlag.

ERBJUDANDE:

Framför Stora Scenen på Liseberg finns det drygt 2 100 sittplatser och 10 000 ståplatser. Sittplatsbiljetterna släpps den 12 juni på liseberg.se men redan nu kan man boka middagspaket på de restauranger som omger scenområdet. Då kan publiken njuta av såväl sittplats och allsång som en välsmakande meny.

19 juni
26 juni
3 juli
10 juli
17 juli
24 juli
31 juli
14 augusti

Mer information kommer att publiceras löpande på liseberg.se och tv4.se/lotta-på-liseberg.

Här hittar du Lisebergs förslag på camping och ställplats.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.