Nästa artikel
Jubileum för outdoormässa på Lindvallens Fäbod
DALARNA

Jubileum för outdoormässa på Lindvallens Fäbod

Publicerad 19 juli 2021 (uppdaterad 19 juli 2021)
Att fjällvärlden har en speciell dragningskraft är något allt fler upptäcker. Var kan det då passa bättre med en outdoor-mässa med massor av evenemang än i natursköna Sälen? Den 3-5 september har du chansen att uppleva både och vid Lindvallens Fäbod.
Jonas i Sälen är en företagsgrupp med mängder av verksamheter i Sälen. Där ingår bland annat restauranger, konferensanläggningar men även Lindvallens Fäbod. Och det är där det blir en riktig outdoorweekend den 3-5 septermber tillsammans med Bagheera Fjällmaraton Sälen.
 
Just i år är det dessutom femårsjubileum och gillar du aktiviteter i fjällmiljö kommer det att finnas mängder av spännande upplevelser för dig. Här kan du djupdyka i fjällvärldens livsstil och vad är mer förknippat med den än jakt och fiske? Gillar du klättring, vandring, kanot, padel och andra liknande aktiviteter kommer du inte heller att bli besviken. Varför inte ta chansen att ställa upp  i fjällöpning i loppet Fjällnatten? Gillar du inget av detta är det ändå en upplevelse i sig att se fjällvärlden i höstskrud. 
På själva mässan kommer det att finnas en rad utställare som i vanlig ordning erbjuder allt från handgjorda dalahästar till häftiga utrustningar för de riktiga äventyrarna. Givetvis kan man smörja kråset med fjällvärldens mat elller testa hur Sälens lokala öl smakar och det blir både vildmarksbar och livemusik.

Lindvallens Fäbod har GPS N61°09'34", E13°12'13"

Det finns flera möjligheter till camping i närområdet men inte precis vid fäboden. Ställplats finns på Expressvägen, 780 67 Sälen.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.