Nästa artikel
Jubileum för Nostalgia Festival
BLEKINGE

Jubileum för Nostalgia Festival

Publicerad 10 maj 2016 (uppdaterad 16 maj 2016)
För 15:e året i följd arrangeras Nostalgia Festival! Platsen är som alltid anrika Ronneby Brunnspark. Där samlas den 2 juli närmare 1000 bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar och traktorer i hög klass. Det blir även klassiska båtar, musikunderhållning, veteranmarknad och mycket mer!

Första lördagen efter midsommar arrangeras traditionsenligt Nostalgia Festival i den vackra parkmiljön i Ronneby.

I vanlig ordning blir det Concours de Charme, där deltagarna kommer göra allt de kan för att överträffa varandra med tidstypiska kläder som verkligen matchar deras fordon.

Det är inte enbart fordon som finns att beskåda utan även klassiska båtar! Mitt inne i parken ligger en vacker damm som under festivalen fylls med klassiska båtar. Båtexperten Anders Værnéus finns på plats och kommer berätta ingående om varje båt.

MC Collection visar upp ett antal utvalda klenoder från sin utställning i Stockholm. Passa på att beskåda hojar i världklass! Intill finns MC- och mopedavdelningen, där flertalet utställare har tagit med sina ögonstenar till festivalen för att visa upp.

På scen i år står bandet Liverpool som spelar 60-talsmusik i form av The Beatles låtar.

Den populära modevisningen återkommer för tredje året i rad och bjuder på en charmig show med 50- 60- och 70-talskläder.

Det blir en härlig tidsresa med både kläder och frisyrer, som modellerna visar upp på catwalken.

Räkna med att Nostalgia Festival blir en heldag för hela familjen!

Här hittar du festivalens hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.