Nästa artikel
Jätteloppis i Lidköping
VÄSTRA GÖTALAND

Jätteloppis i Lidköping

Publicerad 19 april 2016 (uppdaterad 1 november 2019)
Med över 320 bokade loppisbord väntas såväl nytt rekord i utbud som besökare när Jätteloppis arrangeras i Sparbanken Lidköping Arena på lördag.

För fjärde året i rad är det dags för den ständigt växande Jätteloppisen på Sparbanken Lidköping Arena i Lidköping. Evenemanget är ett mycket uppskattat vårtecken för dem som säljer och fyndar i regionen.

Många utställare

Evenemanget har växt från år till år, och blir det hittills största med över 320 loppisbord på den 6000 kvm stora ytan som finns inne i Arenan. Detta är ett nytt rekord för Jätteloppisen som första året hade 140 bokade bord.

Med antal bord ökar även utbudet på olika prylar och mojänger av stort och smått. Saker som man nästintill garanterat kommer att hitta är allt från porslinskatter, tv-spel, kläder till vinylskivor.

- Förra vårens Jätteloppis drog tusentals besökare. Det var långt över förväntan och det visar också att det finns ett mycket stort intresse för loppisar i regionen. Eftersom vi även i år ser ett rekord i antal bord förväntar vi även ett rekord i antal besökare, säger Lisa Gustafsson, projektledare och kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun och fortsätter, kommer du och besöker Sparbanken Lidköping Arena kommer du näst intill garanterat kunna göra ett och annat fynd.

Medan de vuxna botaniserar bland alla borden, finns det även aktiviteter för små ben med lite för mycket spring i.

- Vi önskar så klart att ha ett evenemang där både vuxna och barn har något roligt att göra. Därför har vi ställt ut några hoppborgar där barnen kan leka samt att Restaurang Villa flyttar ner sin verksamhet på arenagolvet.

När och var?
Lördag 23 april klockan 10:00-15:00 på Sparbanken Lidköpings Arena.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.