Nästa artikel
Hylla havet & dess frukter
GÖTEBORG

Hylla havet & dess frukter

Publicerad 3 februari 2014 (uppdaterad 1 november 2019)
Göteborg är fantastiskt. I februarimörkret är det bara lite svårare att upptäcka, i alla fall på ytan. Det hävdar festkommittén i sin hyllning med anledning av Göteborgs 400-års jubileum. 25 februari till 1 mars är det dags för detta!

Men det är under vågorna som du hittar något alldeles extra. Det iskalla havet bjuder på råvaror som gör att det finns all anledning att trotsa snålblåst och snöslask. Med soppcontainrar och aktiviteter på stan, unika restaurangupplevelser och scenprogram med fri entré, hyllar Göteborg havet.

Det finns massor av aktiviteter under hela 2014 då Göteborg firar just havet. Mer detaljerat program hittar du här.

Soppcontainrar på stan

Under Go to Sea serveras fisksoppa i pop up-restauranger inspirerade av havet och hamnen. I soppcontainrarna hittar du flera kända Göteborgsrestauranger och du kan hugga in på stående fot eller ta med hem.

När: 25-28 februari 11.00–14.00, 1 mars 12.00-15.00. Extraöppet kan förekomma, håll utkik här för de senaste tiderna.
Var: Drottningtorget, Esperantoplatsen, Gustav Adolfs torg, Kungsportsavenyn/Charles Felix Lindbergs plats.

 

En kulinarisk upplevelse oavsett väder hälsar göteborgarna!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.