Bild
Nästa artikel
SKÅNE

Hundens Dag i Ängelholm 18 juni

Publicerad 3 juni 2016
Hundens Dag arrangeras den 18 juni i centrala Ängelholm. Arrangemanget är ett samarbete med Ängelholm 500 år och Ängelholms Brukshundklubb med bidrag från lokala hundcenter i Ängelholms kommun.

- Vi vet att hunden är ett populärt husdjur och ett av de populäraste i Sverige. Därför är det kul att vi kan genomföra Hundens Dag i Ängelholm och intresset har redan varit jättestort från ängelholmare och föreningar, berättar jubileumsgeneral Karin Tingstedt.

Dagen startar kl. 11.00 i Ängelholms Hembygdspark. Därefter följer en gemensam hundparad till Stortorget där alla hundägare är välkomna att delta.

När hundparaden når Stortorget startar ett fullspäckat program med bland annat rasparad, en lång rad olika lydnadsuppvisningar, besök av IPO-, skall- och rullhundar, tipspromenad och mycket mer!

Dessutom kommer flera vårdhundsteam från södra Sverige delta genom att sälja tricks där intäkterna oavkortat går till Barncancerfonden. Ängelholms vårdhundsteam Carina och Vinnie kommer också berätta mer om sitt arbete.

Hundcoach Jörgen Thynell kommer vara på plats, för att svara på frågor.

Hundens Dag arrangeras av Ängelholm 500 år tillsammans med Ängelholms Brukshundklubb med bidrag från MöllerGårdens Hundcenter samt prissponsor Dogman.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.