Bild
Nästa artikel
FISKEUTRUSTNING

Fiske till låns upp till 16

Publicerad 8 juni 2017 (uppdaterad 2 november 2019)
"Börja fiska" är ett unikt samarbete för barn upp till 16 års ålder som genomförs av Abu Garcia, Sportfiskarna, Sveaskog och utvalda sportfiskebutiker över hela landet. De kan låna en fiskeutrustning, fiska varje dag i sommar och lämna tillbaka utrustningen när skolan börjar.
Många gillar den ro för själen som fiske erbjuder och för att upptäcka detta erbjuds "Börja fiska" till barn och ungdomar upp till 16 års ålder. Inte minst om någon av de yngre vill följa med på en fisketur för att prova på kan det vara ett bra tillfälle med detta lån av ett Abu Garcia haspelset eller inkapslat set.

Det här är kraven och vad som ingår i erbjudandet

När den som vill låna fiskeutrustningen har skickat in medlemsblanketten som finns i butiken får man följande hemskickat till sig utan kostnad:

* 32-sidig fiskehandbok
* Börja fiskas fiskemagasin
* Fiskekortet Börja fiska
* Ett spinnbete från ABU Garcia
* Ett klistermärke från Sportfiskarna
* En fiskelägers-folder
* I medlemskapet i Sportfiskarna ingår även en personlig olycksfallsförsäkring från Svedea och 4 nummer av Svenskt Fiske- Sveriges största fisketidning.

För att få detta paket måste man betala 200 kronor i deposition och underteckna ett låneavtal tillsammans med målsman. Exakt datum för när projektet drar igång kan variera över landet, men på de flesta orter startade utlåningen 15 maj. Fiskesetet kan kvitteras hos de flesta av ABU:s Premium Dealer.

Med Börja fiskas fiskekort kan man fiska i cirka 100 fiskevatten på Sportfiskarnas fiskekortsområden, Sportfiskekortet i Stockholm och på Gula kortets vatten i Göteborg och i en mängd av Sveaskogs vatten runt om i Sverige.

Klicka här för att hitta en butik som erbjuder BÖRJA FISKA >>

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.