Nästa artikel
Bokningar till Power Big Meet har börjat
VÄSTMANLAND

Bokningar till Power Big Meet har börjat

Publicerad 21 november 2014 (uppdaterad 1 november 2019)
Nu har bokningen av campingplatsen på Västerås Mälarcamping inför världens största utomhusträff för amerikanska bilar, Power Big Meet 2-4 juli 2015, börjat.

Det blir bilar med former, bilar med fenor och oändligt många dollargrin! Det blir fest, gemenskap och härliga möten mellan människor. Power Big Meet blir säkerligen, som vanligt, ett världsunikt evenemang som måste upplevas ”live”! Och vad kan vara mysigare i novembermörkret än att tänka på sol och sommar?

Första gången evenemanget hölls var 1978 och det är numer världens största utomhusträff för amerikanska bilar. Träffen samlar över 70 000 besökande från 130 länder i ungefär 20 000 häftiga amerikanare och Power Big Meet har blivit en självklar del i mångas semesterplaner. Detta är tillfälle för fest för både stora och små och det blir burnout-tävlingar, bilcruising och självklart också drive in-vigslar och -dop!

Ann-Sofie Nilsson, som bland annat tar emot bokningar till Mälarcampingen, säger till VLT att det brukar bli helt fullt på campingen under Power Big Meet även om det är långt ifrån det än. Men nu droppar de första bokningarna in och de som vill vara säkra på en plats bokar alltid tidigt.

Har du inte varit på Power Big Meet förut har du något att se fram emot!

UPPDATERAT 2015-06-30. VLT har några bilder på de första ekipagen som börjat komma!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.