Tidigare i vår besökte piraterna Ullevi då Daftö Resort var matchvärd. Nu är det dags för IFK att besöka Daftö.

Nästa artikel
Blåvitt besöker Daftö Resort
BOHUSLÄN

Blåvitt besöker Daftö Resort

Publicerad 11 juni 2019

Tidigare i vår besökte piraterna Ullevi då Daftö Resort var matchvärd. Nu är det dags för IFK att besöka Daftö.

Blåvitt har charmat fotbolls–Sverige med ett snabbt, tekniskt och vägvinnande spel, som gett en plats i toppen av serien så här långt. Nu blir det teambuilding på Daftö Resort torsdag-söndag, 13–16 juni.

Premiärdagen, som är på torsdagen, är det skolavslutning i Strömstads– och Tanums kommun och traditionsenligt bjuds alla skolbarn med familjer på entrén till nöjesparken Daftöland där bland annat straffsparkar med spelarna i IFK Göteborg väntar mellan klockan 14.00–15.00. På Strömvallen i Strömstad väntar även träningar, som genomförs samt annan teambuilding på Daftö Resort där truppen kommer att inkvarteras torsdag-söndag den 13–16 juni.

– Vi ser med stor förväntan fram emot att få komma till Daftö Resort. I första hand är vi självklart på plats för att träna och för att förbereda oss för omstarten av allsvenskan. Dock är det viktigt att kunna aktiveras med annat mellan alla pass som ska genomföras och i det perspektivet känns Daftö Resort, med allt vad de har att erbjuda i form av exempelvis bad, padel och äventyrsgolf, som den perfekta anläggningen, säger tränare Poya Asbaghi.

Inför den allsvenska fotbollssäsongen 2019 var det åtskilliga experter som tippade anrika IFK Göteborg som ett lag i botten. Verkligheten är en helt annan och eftersom Daftö Resort bara ligger dryga halvannan timme från Göteborg har det öppnat upp möjligheten för att spelarnas familjer kan följa med och delta under helgen. 

– Vi har sedan länge sett fram emot att välkomna IFK Göteborg med spelare, ledare och deras familjer till oss och äntligen är veckan här. Vi kommer göra vårt yttersta för att skapa fina förutsättningar för en bra uppladdning inför den resterande fotbollssäsongen, en säsong som startat bra och som varit fantastisk att följa, avslutar Lena Kempe, VD på Daftö Resort. 

Program för IFK Göteborg på Daftö Resort:

Torsdag, 13 juni:


14.00–15.00: IFK Göteborg gästar Daftöland
16.30-18.00: Träning, Strömvallen, Strömstad.

Fredag 14 juni:

10.30–12.00: Träning, Strömvallen, Strömstad.
15.00–16.00: Träning, gym, Daftö Resort.

Lördag:

Lagaktiviteter på Daftö Resort.

Söndag:

10.30–12.00: Träning, Strömvallen, Strömstad.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.