Bild
Nästa artikel
DALARNA

Biljetterna till ”Moraeus med mera” snart slut

Publicerad 30 mars 2017 (uppdaterad 2 november 2019)
Totalt handlar det om sju inspelningsdatum: 6, 7, 9, 10, 11, 16, 17 och 18 juni på Orsa Camping. Till några av datumen är det hårdare tryck än andra och för dig som vill vara på plats är det hög tid att boka.

Den 21 februari släpptes biljetterna till sommarens inspelningar av TV-programmet ”Moraeus med mera”. Nu, en månad senare, är redan 75 procent av biljetterna sålda.

– Det har varit ett stort tryck på biljetter, minst sagt, säger Daniel Mäkinen, marknadschef på Grönklittsgruppen.

Den sjunde säsongen av ”Moraeus med mera” närmar sig. Inspelningarna sker som vanligt på Orsa Camping, precis intill Orsasjön. 
De senaste veckornas försäljning är ett talande bevis för attraktionskraften.
– Vi ser en ökning av sålda biljetter med 33 procent jämfört med ifjol. Bokningarna kommer från hela Sverige. Det fina med ”Moraeus med mera” är det breda anslaget, alla, oavsett vem man är, ser värden i att uppleva det här på plats. Det sker något speciellt i mötet mellan Kalle, artisterna, och de underbara sommarmiljöerna i Dalarna och Orsa.

– Jag är jätteglad över det stora intresset, det är helt otroligt, säger Kalle Moraeus. Det visar att vi gör nånting väldigt rätt. Jag är glad för alla inblandades skull. Vi ska bjuda på nånting alldeles extra i sommar.

Vilka artister som kommer att medverka tillkännages löpande under våren. Information om detta läggs ut på www.moraeusmedmera.se samt facebooksidan ”Moraeus med mera”. Som vanligt blir det minst tre artister som gästar programmet varje kväll – plus Kalle Moraeus själv förstås.

Programmet spelas in på Udden, Orsa Camping. För den som vill går det att boka middag på någon av områdets restauranger i samband med föreställningen (välj att äta före eller efter föreställningen). Det går även att boka boendepaket på Orsa Camping, Orsa Grönklitt eller Mora Parken, samt kombinera med olika turistaktiviteter i närmiljön. Inspelningarna sker under en tid då hela bygden är grönskande och vacker.

Bokningar: www.moraeusmedmera.se eller via telefon 0250–462 00. Begränsat antal platser.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.