Nästa artikel
April i Åre inleds med skidfest och Sveriges artistelit
JÄMTLAND

April i Åre inleds med skidfest och Sveriges artistelit

Publicerad 9 mars 2020 (uppdaterad 9 mars 2020)
Än är inte skidsäsongen över och ett årligt evenemang som lockar många är Åres skidfest första dagarna i april. Som extra krydda blir det direktsändningar av RIX FM och artister.

RIX FM besöker Åre 2 - 5 april tillsammans med Benjamin Ingrosso, Wiktoria, Jubël och Sandro Cavazza. Programmet är fullspäckat med skidåkning, livesändningar, afterski, klubbkvällar, tävlingar och artistsigneringar.

– Sol, snö och fina skidförhållanden kännetecknar april i fjällen och att RIX FM besöker oss då är en perfekt inledning på kanske den finaste perioden i fjällen. Åre är för många ett välkänt skid- och nöjesmecka och vårt samarbete med RIX FM stärker det, säger Björn Broström, SkiStar Åre.

– I över 20 år har RIX FM i Fjällen varit ett mycket populärt återkommande evenemang där många av Sveriges absolut mest populära artister gärna uppträder. I år kommer vi till Åre med 120 glada lyssnare som vunnit ett RIX FM i Fjällen-paket i radion säger Anders Sjöland, Marketing Director/COO - Nent Radio

RIX MorronZoo med programledarna Roger Nordin och Laila Bagge sänder live från Åregården 05:30-10:00. 
Varje kväll tar RIX FM över Bygget och har med sig liveartister som t.ex Benjamin Ingrosso, Wiktoria, Jubël och Sandro Cavazza. 
RIX FMs afterski är som vanligt på Verandan med Marmeladorkestern.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.