Bild
Nästa artikel
NYHETER

Värmevarning i Trumas App

Publicerad 15 december 2017
Det blir fler funktioner i Trumas app, den här gången är det ett temperaturlarm som skickar ett sms om det blir varmare än ett valt värde. Bland annat kan det ge högre säkerhet för husdjursägare.

Ibland skulle husdjursägare vilja lämna sina fyrbenta vänner i sina husbilar eller husvagnar men det är, som de flesta vet, förenat med risker, inte minst på sommaren då temperaturen snabbt kan bli hög.

Med den nya appen menar Truma att campare med gott samvete kan lämna dem ensamma i husbilen eller husvagnen i alla väder. Detta tack vare det nya värmelarmet som är en app-funktion hos Truma iNet System. Kunden får ett sms när det blir för varmt i fordonet och temperaturen överskrider ett visst inställt värde. Husdjursägaren kan då agera direkt genom att aktivera klimatanläggningen på avstånd via appen och sänka temperaturen.

Den nya funktionen är ett komplement till det befintliga larmet om kyla och spänning. Om temperaturen i fordonet eller fordonbatteriets spänning sjunker under de valda nivåerna, får kunden också information via sms. Men det är inte bara husdjursägare som kan vara på den säkra sidan med Truma iNet System. Det gör det även möjligt att styra Combi-värmaren och Trumas klimatanläggningar via smartphone eller surfplatta, läsa av fordonets status som temperatur eller elnät och kontrollera gasmängden i appen – när som helst och var som helst.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.