Bild
Nästa artikel
PRYLAR

TravelSoft Bäddset

Publicerad 29 januari 2014 (uppdaterad 29 januari 2014)
Har du gäster i ditt mobila boende ibland? Då kanske engångslakan kan vara bra att ha. Kama Fritid har lakan som de påstår håller ungefär sju dagar och passar utmärkt när du exempelvis har gäster.
Engångsartiklar av den här typen har funnits i många år men det gör de inte mindre praktiska, inte minst om man då och då har gäster. Komfort och bekvämlighet skall för detta nya påslakanset TravelsSoft enligt Kama vara som för konventionella bomullslakan. Fördelarna för de som reser med eget boende som husvagn eller husbil menar Kama är att du slipper tvätt, att det tar liten plats och har låg vikt. Lakanen anges som bomullsmjuka, miljövänliga då de är svanenmärkta och håller, enligt Kama, i ungefär 7 dygn. Sängkläderna är tillverkade i spunlace-viskos och är helt och hållet komposterbara, gjorda på förnyelsebara råmaterial.


Varje set innehåller 1 st örngott 50 x 60 cm, 1 st lakan 150 x 270 cm och 1 st påslakan 150 x 205 cm. Kama anger ingen vikt. Priset anges till 89 kronor och du hittar lakanen här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.