Bild
Nästa artikel
PRYLAR

TomTom lanserar ny navigator med WiFi och smartphone-anslutning

Publicerad 9 maj 2017 (uppdaterad 9 maj 2017)
TomToms nya modell VIA53 har ärvt flera funktioner från de dyrare modellerna trots att den rankas i mellansegmentet med ett pris på 2 000 kronor.

TomTom lanserar idag den nya navigatorn TomTom VIA 53 som erbjuder inbyggda Wi-Fi-uppdateringar och smartphone-anslutning till ett förmånligt pris.

Genom inbyggd Wi-Fi behöver bilförare inte längre ansluta navigatorn till en dator för att ladda hem de senaste kartorna och programuppdateringarna, det görs nu automatiskt genom inbyggd Wi-Fi. TomTom VIA 53 erbjuder bilförare höguppläsning av SMS- och iMessage-meddelanden samt har röstaktivering för Siri och Google Now när enheten kopplas upp mot en smartphone. Den nya TomTom VIA 53 har utformats så att bilförare ska kunna använda sin smartphone och ringa högkvalitativa handsfreesamtal samtidigt som de fokuserar på bilkörningen.


ERBJUDANDE:

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda inbyggd Wi-Fi även i vårt mellansegment och göra det enklare för våra kunder att få tillgång till de senaste uppdateringarna. Den nya TomTom VIA 53-navigatorn är full med nya, innovativa funktioner. Med den nya smartphone-anslutningen vill vi hjälpa bilförare att hålla kontakten med sin smartphone samtidigt som de kör. Vi vill hjälpa till att göra bilresorna säkrare, säger Corinne Vigreux, grundare och VD för TomTom.

TomTom VIA 53 har en 5-tums interaktiv pekskärm och levereras med, under navigatorns livstid, kostnadsfria kartuppdateringar och TomTom Traffic i realtid. 

Priset är 1 999 kronor och mer information finns på http://www.tomtom.com/tomtom-via-53.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.