Bild
Nästa artikel
PRYLAR

Soffa i naturen

Publicerad 2 juni 2016 (uppdaterad 2 juni 2016)
Smarta Saker lanserar en uppblåsbar soffa som kan användas som sittplats vid stranden, luftmadrass i vattnet eller extra bädd i förtältet.
LayBag har många användningsområden, den kan vara soffan att ta med till festivalen, stranden eller i campingsammanhang. Den är tillverkad i förstärkt nylontyg vilket gör att den kan användas på ojämna och hårda ytor som berg, sten, cement och grus. När Laybag är fylld med luft är det inte bara en soffa utan flyter dessutom bra i poolen.

LayBags är enkel att snabbt fylla med luft. Dra LayBag ett par gånger i luften fram och tillbaka för att fylla den med luft, stäng sedan in luften med låsanordningen och den är redo att användas. Fullt uppblåst håller den luften så väl att det går att sova på den över natten. När låsanordningen knäpps upp försvinner det mesta av luften, rulla sedan ut det sista och vik den på mitten för förvaring i den medföljande påsen. Låsningen på LayBag är av samma typ som på så kallade sjösäckar.

Den medföljande påsen kan fyllas med något tungt som sand och stenar vilken knyts till låsremen så att den hålls på plats om detta skulle behövas.

Vikt 1,2 kilo. Mått: max uppblåst 210 cm x 100 cm, hopfälld i förvaringspåsen 17 cm x 37 cm. Tänkt för max 2-3 personer.

Produkten hittar du här där den kostar 769 kronor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.