Nästa artikel
SAfire grill för den lilla ytan
PRYLAR

SAfire grill för den lilla ytan

Publicerad 1 maj 2015 (uppdaterad 8 maj 2015)
Det här en ovanligt kompakt grill som även går att använda som ugn. Konstruktionen gör att den inte blir het på utsidan vilket gör att den kan placeras på ett bord.
SAfire är en liten och praktisk transportabel grill och kan användas i stort sett överallt då den förblir sval på utsidan. I och med den svala utsidan kan grillen exempelvis placeras på ett bord. Grillytan är 26 cm i diameter.

Den kan användas på flera sätt, som grill förstås då den ”räfflade” sidan av den ”non-stick”-behandlade grillhällen används. Grillning kan ske både med och utan lock och med locket på fungerar grillen även som en ugn och allt upp till ca 2,5 kg kan ugnstekas. Tar du bort locket och vänder grillplattan så att den släta sidan kommer uppåt kan grillen användas som en stekplåt för exempelvis ägg och bacon eller köttfärsbiffar. Med locket på fungerar grillen även som en ugn där du kan baka bröd eller varför inte en pizza.

SAfire Roaster är tillverkad av rostfritt stål och handtag samt ben är tillverkade av 30% glasfylld nylon. Bakplattan ät gjord av aluminium och belagd med ett non-stick-material. Vikten är 3,5 kilo. 

Du hittar grillen här där den kostar 1398 kronor.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.