Nästa artikel
Ny svamp med metall
PRYLAR

Ny svamp med metall

Publicerad 19 mars 2014
Lagom till grillsäsongen har Vileda utvecklat en helt ny svamp som lätt tar bort inbrända rester på grillgaller och i kastruller.

Tillhör även du de som varje vår förfasas vi över hur grillgallret ser ut efter förra grillsäsongen? Och att det är näst intill omöjligt att få rent? Det kan få en att tappa både lusten och aptiten för grillning för det är ingen lätt uppgift man har framför sig menar Vileda som har konstruerat en ny svamp som de marknadsför som "ett riktigt rivjärn".

Med Viledas nya Glitzi Power Inox behöver ska du inte behöva ta i med full kraft för att gallret ska bli rent. Trådarna av rostfritt stål, som svampen är sydd av, lyfter enkelt bort inbrända rester och grov smuts. Skölj av svampen och använd om och om igen. Den behåller både formen och sin rengöringskraft enligt Vileda vilket de hävdar gör den till ett ekonomiskt alternativ till stålull och engångssvampar och för oss campingfrekventa verkar det praktiskt.

Trots att produkten bara har funnits i 6 månader på den europeiska marknaden så har Glitzi Power Inox redan vunnit pris som ”Best-Seller” i Tyskland. Juryns utlåtande löd “Denna produkt löser verkligen problem!”

Nya Glitzi Power Inox säljs i förpackning om två. Vanligt pris är 24,90 kr. Svampen finns i de flesta dagligvarubutiker samt i bygghandeln.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.