Bild
Nästa artikel
PRYLAR

Låt snöret vara en reflex

Publicerad 15 oktober 2014 (uppdaterad 15 oktober 2014)
Med hösten kommer kvällsmörkret och det blir viktigare att bära reflex. Strunta i reflexbrickan och var kreativ med snören istället!
Runius Design lanserar ett reflexkoncept med snören som du med finurliga knutar och knopar fäster på dina plagg, cykeln eller väskan. Du får en chans att vara kreativ, låt ingen glänsa som du!

Produkten består i sin enklaste form av en fallskärmslina (Paracord) med integrerade reflextrådar från 3M. Idén till #minreflex fick vi under en diskussion om att svenskar tillhör världens mest innovativa människor.

- Vi skojade om att det vore intressant att sätta människor på prov genom att be dem skapa någonting ur något så intetsägande som en bit snöre. Detta visade sig skapa ett stort engagemang och vi såg möjligheten att kombinera detta med budskapet att det är viktigt att synas, berättar Christian Runius.
 

Trafik i Mälardalen blir först ut med att använda #minreflex i en kampanj. TiM är en samverkan för lokaltrafik och regionaltåg i Mälardalen vilket innefattar SJ och de regionala kollektivtrafikmyndigheterna i Stockholms län, Södermanlands län, Uppsala län, Västmanlands län och Örebro län. 

- För TiM handlar det om att visa att de bryr sig om sina kunder både före, under och efter resan, säger Christian Runius som ansvarat för projektet.

Reflexsnöret hittar du här där det kostar 25 kronor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.