Nästa artikel
Kastrullockshållare för skåpdörrar
PRYLAR

Kastrullockshållare för skåpdörrar

Publicerad 25 november 2020 (uppdaterad 25 november 2020)
Att hålla husgeråden på plats är mycket värt när husbilen eller husvagnen packas. Det här är en praktisk hållare för locken till grytor och kastruller och fästs med dubbelhäftande tejp.
Med kastrullockshållaren från engelska Joseph Joseph kan du hänga dina kastrullock på insidan av skåpdörren. Du kommer snabbt åt locken när du ska laga mat, du får mer plats i skåpet och kan enklare organisera dina andra grytor utan att behöva höra skramlet från lösa lock.

Paketet innehåller fyra hållare som du antingen sätter fast på insidan av skåpdörren eller på insidan av en djup utdragbar låda. I varje hållare kan du hänga ett lock som är mellan 15-24 cm i diameter. Hållaren fungerar för lock som är drygt en centimeter högt längst ut i kanten.

Kastrullockshållarna är enkla att fästa på släta ytor och passar de flesta köksskåp och djupa lådor. De fästs med stark 3M-tejp och efter tejpen härdat i cirka 24 timmar är de redo att användas.

Hållarna kan torkas rena med en fuktig trasa om de skulle bli smutsiga. Kastrullockshållarna är inte lämpliga att montera på porösa eller grovt mönstrade ytor.

En förpackning innehåller fyra hållare, har måtten 19,2 x 3,7 x 2,2 centimeter och kostar 229 kronor här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.